FAQ

FAQ

Hvis du har spørgsmål om din ordre, skal du kontrollere nedenstående spørgsmål for at svare, hvis du kan finde nogle af svarene.

Hvis du stadig ikke kan finde svaret på dit spørgsmål, bedes du kontakte vores kundeservicepersonale eller emaile dig på discountbutik@hotmail.com.

Skal jeg oprette en konto?
Oprettelse af en konto er let og tager kun et par minutter. Du skal angive dine navn og adresseoplysninger, og derefter oprette en adgangskode for at få adgang til din konto senere. Med en konto kan du kontrollere fremskridt i din ordre, ændre dine detaljer og gemme dine betalingsoplysninger, som vil være op til dig næste gang du bestiller. Eller hvis du ikke vil oprette en konto, kan du vælge "Fortsæt som gæst". Du skal stadig indtaste dit navn, adresse, e-mail og betalingsoplysninger, men oplysningerne bliver ikke gemt. Hvis du vælger denne indstilling, vil du ikke kunne spore din ordre.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg glemmer min adgangskode?
Alt du skal gøre er at få en adgangskode påmindelse. Du kan finde det i afsnittet "Login / My Account" på dit websted. Bare klik på "Glemt dit kodeord?" Link, og vi sender det til dig.

Hvilke betalingsmetoder støtter du?
Vi understøtter følgende betalingsmetoder: PayPal, Kreditkort (Visa, Master Card) og Western Union.

Kan jeg ændre min ordre?
Beklager, vi støtter ikke redigeringsordrer. For når vi først modtager ordren, begynder vi straks at behandle ordren. Derfor bedes du omhyggeligt kontrollere ordreinformationen før du bestiller, for at undgå ubelejlige konsekvenser.

Hvornår kan jeg modtage mine ejendele?
Vi leverer varerne indenfor 2 arbejdsdage, normalt kan der serveres 5-14 arbejdsdage.

Hvorfor kan jeg ikke betale?
Det betyder, at de oplysninger, du giver os, ikke svarer til dine bankers detaljer - sørg for, at din faktureringsadresse er nøjagtig den samme. Prøv ikke flere transaktioner online, det er bedst at kontakte vores kundeservicepersonale, de er glade for at løse dit problem.

Hvornår kan jeg modtage en refusion?
Når vi modtager de returnerede varer, begynder vi straks at behandle din anmodning om refusion, som normalt refunderes til din betalingskonto inden for 21 arbejdsdage.