Fortrolighedspolitik

Fortrolighedspolitik
Velkommen til Discountbutiks hjemmeside. Fordi dit privatliv er vigtigt for os, ønsker vi, at du forstår, hvordan vi indsamler og bruger dine oplysninger og de beskyttelser, vi tager. Denne erklæring gælder for personligt identificerbare oplysninger indsamlet fra kunder. Vi byder alle spørgsmål og tilbagemeldinger velkommen. For spørgsmål vedrørende privatlivets fred, kontakt os venligst på:
discountbutik@hotmail.com.

Oplysningerne vi indsamler
Vi kan indsamle personligt identificerbare oplysninger (herunder navn, adresse, telefonnummer, e-mail-adresse og kreditkortoplysninger, hvis det er nødvendigt) under disse omstændigheder,
    Bestil fra vores katalog eller vores hjemmeside
    Retur eller bytte
    Kontakt vores service
    Anmod om en mappe
    Abonner på vores nyhedsbrev

Brug de data, vi indsamlede
Vi vil altid give dig den bedste shoppingoplevelse og udfylde ordren nøjagtigt som din anmodning. For at gøre dette bruger vi dine personlige identificerbare oplysninger for at gøre det muligt for os at:
    Proces og spor din ordre
    Giv den service, du har anmodet om
    Kontakt din status om ordren
    Send dig en liste eller en forfremmelse, som vi tror du kan være interesseret i
    Bestem dine produkt og service præferencer
    Giv produktoplysninger om dit køb
    Forbedre vores produktvalg og kundeservice

Oplysninger, vi deler med andre
Vores entreprenør
Vi aftaler med andre virksomheder (kreditkortprocessorer mv.) For at levere bestemte tjenester til Discountbutik for at opfylde ordrer, oprette eller vedligeholde vores hjemmeside. I nogle tilfælde kan disse entreprenører have adgang til personligt identificerbare oplysninger, men de har en forpligtelse i henhold til kontrakten til at opretholde fortroligheden af ​​oplysningerne og kun at bruge den til udførelse af Discountbutik-forretningen.

Mail partnere
Vi sender dine adresseoplysninger til kurirfirmaet for hurtigst muligt at blive sendt til dine hænder.

Dit valg
Hvis du ikke ønsker at modtage kataloger eller anden information fra Discountbutik, kan du afmelde dig online. Du kan også sende os et abonnement for at ændre eller annullere via email.

Vær sikker på at give os dit præcise navn og adresse, så vi kan sørge for, at vi identificerer dig korrekt. Fordi mail er planlagt forud for tidsplanen, kan din anmodning tage flere uger at træde i kraft. Hvis du fortsætter med at modtage unødvendig kommunikation på grund af menneskelige fejl, bedes du kontakte os igen, og vi vil gøre alt for at rette op på situationen.