Levering

Levering
Vil jeg få min ordrebekræftelse?
Når du har bestilt din ordre, vil du se en ordrebekræftelse med detaljeret vare, du har købt, mængde og pris. Denne email betyder dog ikke, at din ordre er blevet behandlet.
Når vi har behandlet din ordre, får du en anden e-mail fra os, der angiver dit køb og bekræfter, at din ordre er blevet behandlet. Vi vil også informere dig om dit sporingsreferencenummer. Ved at klikke på sporingsreferencelinket, vil du blive henvist til kurirwebstedet, hvor du kan se din leveringsfremgang.

Kan jeg spore min levering?
Du kan spore fremgangen i din ordre med et unikt sporingsreferencenummer. Du kan finde dit nummer i ordrehistorik.
Eller du kan finde et unikt sporingsreferencenummer fra vores email. Du kan også finde links til henvendelser.
Kureren skal underskrive for at sikre, at du modtager varerne. Hvis du ikke kan modtage dine varer i tide, kan du lade dem være i naboens hus eller på et sikkert sted (dvs. skjul og undgå regn). Kureren vil meddele dig via telefon, lad dig vide, at varerne er blevet leveret.
Kureren vil forsøge at levere op til tre gange, og hvis leverancen mislykkes efter det tredje forsøg, returnerer de varen til os, og vi refunderer.

Hvilken kurér støtter du?
Vi arbejder i øjeblikket med flere kurérfirmaer: DHL, Epack, UPS, FedEx og Hongkong Post, og støtte til gratis forsendelse.

For mere information kan du også sende en mail til vores kundeserviceteam, som vil undersøge for dig.